25
Jan
09

Strathaven

A contemporary Kitchen/Dining/Living extension to a sandstone semi-detached house in Strathaven. Approximately 35sqm the extension has been designed to form a small decked courtyard where children can play safely. A mixture of zinc, cedar and render finishes are used contrasting with the victorian architecture of the house.

Original Design

Original Design

Advertisements

0 Responses to “Strathaven”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: