21
Jan
09

Meadowside

Meadowside is a house designed to accommodate 6 looked after children. It is part of an ongoing modernisation programme for North Lanarkshire Council Social Work department. Completed in January 2009, the house is the first of three which will be completed this year.

View of Bedrooms

View of Bedrooms

Stainless Steel Clad window Pod

Stainless Steel Clad window Pod

Main Living Area

Main Living Area

Advertisements

0 Responses to “Meadowside”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: